Veteranaktivisten

Veterankommune og Engle 2022.

Mandag blev København veterankommune. Jeg deltog på Københavns Rådhus. Forsvarsminister Morten Bødskov åbnede med en klassisk tale om udsendte. At vi hovedsageligt er vendt styrket hjem(90%), som vi ved, og sagde tak til vores mod, evner og risici. København har cirka 3.000 veteraner siden 1948.

Ingen veterankommune har endnu udfordret Forsvaret, med meget andet end små opgaver. Herregud, hvis nogen vil kører go-cart, gå en tur, få et arbejde og andet. Ikke meget om blod, sved, ingen øjne, arme eller ben siden 1948. Så hvor meget hjælpes de fysiske sårede veteraner i veterankommunerne? Når eliten kun tillader fremlæggelse om psykiske lidelser før endnu et Forsvarsforlig.

Hvad ser man for tit? Ved ingen må stille spørgsmål på dagen og ikke får svar forinden af kommuner, organisationerne og Forsvarets veterancenter. Som også peger på Forsvarsministeriet. Hvordan foregår et organisatorisk pamperi? Jeg har 20 års erfaring med sodavand og kage rundt omkring i landet for de udsendte. Pandekagerne var gode. Og tak til Garderne, som spillede musik, og aldrig må sige nej til pamperiet kunst. Ligesom soldaterne på Flagdagen er de tvunget til hylde veteranpolitikken, som udkommanderet.

Rådhuskassen, som den hedder.

De mener, at de er dejlige , hilser og slikker hinanden på receptioner siden Herodes den Store. Så hvorfor kun var fem – ti veteraner var tilstede af næsten tre hundrede, som kommunen sagde de hjælper, og var indbudt?

Flere akademikere end veteraner i landets største kommune? Ja, sådan har det altid været. Samt den anden taler(2/2) sagde, at der var mange på besøg? Når systemet mener, at de selv gør det godt, uden lokale eller nationale undersøgelser siden 2000. Så forstår jeg godt, hvorfor der er få veteraner tilstede.

Jeg kan bruge gruppeterapi, da akademikerne har hinanden, og ikke ønsker at bløde for andre end dem selv. Det har altid været forbudt hos Forsvarets psykologer i København. Da vi som har blødt ikke automatisk har psykiske lidelser. Jeg har med tid i stedet fundet mig en dejlig Veteran bikerklub.

Og til Me Too – Tillad mænd, at være mænd. Når vi har lyst til det. Ligesom jeg selv tillader kvinder, at være kvinder, når i har lyst til det.

Og til Mette Frederiksen – Du havde jo på ingen måde styr på Bramsen eller Departementet, som kun ville give FN skylden. Så få styr på Morten Bødskov, da Departementet nægter at have tid til en fremlæggelse siden 2020.

Er det bare et tilfælde? Hvad skete der med fra Flagdagen 2020? Hov, Radioavisen er på mystik vis gået tabt kl. 14.00 den dag, siger DR. Sikke noget...

Før Folketingsvalget 2019 kom du gående alene forbi Forsvarsudvalget med papirer på armen. Lårkort, strømper, høje hæle og nedringet bluse med tydelig kavalergang, så soldaten helt kom frem i mig. Og gav mig et stort smil på bænken foran Forsvarsudvalget, imens alle manglede indrømmelser fra Claus. Ligesom senere med Trine. Og nu med Morten Bødskov.

There they go
Shakin’ ass on the flo’
Bumpin’ and grindin’ a silence pole
I think I’m losin’ control

Help the veterans, woman.

Hvor mange har mistet øjne, arme og ben siden 1948? Når vi ikke omtales eller sammenlignes. Jeg var den eneste den dag, som tidligere havde blødt, og har PTSD. Som man ellers ikke får erstatning for, når man har blødt for meget. Nu må vi se om landets største kommunen vil hjælpe os.

Som landets største kommune, giver det et hurtigt vink om, og at ingen kommune endnu har nævnt, også den problematik. Fordi Forsvarets veterancenter aldrig har sagt noget til nationen. Og ligeledes gør Veteranhjem og cafeer det heller ikke. Kun PTSD…. Så at slikke røv, er de bedre til end jeg. Og betales til kun noget. Har de selv nævnt noget endnu? Ikke hvad jeg ved af.

De må ikke, sagde oberst Jette, Susanne og Søren uden de får en ordre. Jeg synes Veteranpolitikken ikke er pæn eller demokratisk. Og styres af tavse elitære tyranner. Forsvaret er en udemokratisk organisation. Som alle godt ved.

Forståeligt, og i andre henseende, en skjult veterankatastrofe.

Som altid har kunne holdes skjult, da eliten sælger skylden på FN eller NATO, skulle en journalist have været tæt på. Imens EU forventes ligeledes at få skylden via Forsvarsforbeholdet. Jeg er også en katastrofe, når svar på spørgsmål ikke tilgår eller direkte forbydes. Det gør mig frustreret.

Københavns Rådhus Toilet.

Ser det som en borgerlig pligt, at gøre oprør, sætte sig ned og sige fra overfor løgn og humbug. Måske veteranen i mig, eller bikerblod… Samt folket har eget ansvar. Aldrig kun nok at vise finger. Og imens ligge sig på en sofa. Folkets pligt er at gå på gaden, og sige fra overfor demokratisk tyranni, synes jeg.

Og jeg påtaget mig selv en ny rolig og hyggelig opgave, og efter andres ønske, at begynde i en Veteran klub. Som startede en afdeling fra USA for mange år siden for alle typer af veteraner i alle aldre. Rolige omgivelser ude på Vestegnen, eller marker og skov, som jeg har brug for.

Tænker det er bedre end, at blive sparket ud på ø af kommunerne, Strynø, imens arme og ben ikke er det samme mere til svømning. Og dialog er en pot pis værd som veteran derude. Sikker på jeg ville se det som et fangehul, imens de tjener mange penge på os. Kineserne har opdragelseslejre, staten har valgt sine…

Så tænker, intet galt med Vestegnen, imens jeg ikke økonomisk set belaste min kommune med smuk natur. Det er nogen gange som om, at det er kun er godt, hvis det koster mange penge. Tænker klubben ville ikke have noget imod, at jeg kigger på bål, og modtager 70.000 kroner om måneden til det. Så skal jeg nok bespise mig og og gå til psykolog. Som de andre må. Nå fuck, jeg har blødt, så må jeg ikke, og får derfor ikke får tilbuddet.

Kig forbi på Flagdagen, hvis i vil møde en veteran. Som politisk set betyder mere den dag, end de resterende 364 dage. Har aldrig forstået, at den dag skulle betyde meget, når det ikke gælder for os året rundt. Og skifter den gamle uniform med lidt nye tiltag, og siger pænt goddag. Og farvel til dem som jeg ikke kan lide. Sort er for sorg, og rødt er for dem, som aldrig kom hjem.

Legacy vets MC, Hedehusene.

Hvad er en Prospect? Nogle ‘hang-arounds’ bliver ‘prospects’. Som måske bliver fuldgyldige medlemmer. Hvis de i prøveperioden har vist sig som gode kammerater, og har deltaget aktivt i klubbens aktiviteter.

Jeg starter som kanonføde, “Support“, Som er laveste rang. Som tidligere ven af huset i otte år, havde jeg teknisk set før en højere status. Det gør ikke mig noget, som gammel minerydder og bombemand. Bring it on…

Min mor fortalte mig, at engang på Nørrebro, fordi der boede mange mennesker, så gav man folk øgenavne ud fra hvilket erhverv man havde. Fisker Knud, arbejdede på Fisketorvet, Flytte John var Flyttemand, Jern Henrik, fordi han var i Forsvaret og ville være Jæger, osv.

Mine forældre var medlemmer af De Vilde Engle på Nørrebro i 1965 og stoppede da de fik mig i 1969. De Vilde Engle var i 1960’erne berygtede for slagsmål, frit liv med kvinder og motorcykler. Chefen hed Bjørn Andersen og er død. Og for en god ordens skyld rent fysisk, så ligner jeg temmelig meget min far.

De bestod af mænd med de mere kuriøse navne, som man så heller ikke behøvede at sige, hvem Poul? Så fx Poul-Pishus, Rense-Karl, Ole Grydeklar, Snøvle, Stoffer og Horebukken. De brød sig ikke om Mao’s lille røde og perkerne.

Mao’s lille røde.

Maos lille røde – Wikipedia, den frie encyklopædi

Perker? Som nogen kan finde på at kalde perle. Perker er en nedsættende betegnelse for personer med mellemøstlig eller arabisk baggrund. Ordet bruges som skældsord for tyrkere, iranere og kurdere. Det sammenlignes tit med brugen af ordet Nigger blandt sorte i USA. Hvilket jeg synes er ganske urimeligt. Negerne i USA, er blevet langt dårligere behandlet end alle andre minoriteter i Danmark. Tror jeg kunne finde 100 eksempler, hvis man betalte mig en måned. Synes i højere grad senere hen, at det bruges som en betegnelse for gadebander.

MDMA bliver kaldt Ecstasy. Ecstasy giver følelse af eufori, varme, kærlighed og interesse for andre mennesker for en stund. Det giver syns- og høre forstyrrelser, hvilket kan medfører ændret virkelighedsopfattelse. Rusen indtræder på 15-30 minutter, og aftager 3-6 timer efter. Det kan få negative eftervirkninger som depression og angst. Så veteraner, som er ustabile, hold jer væk fra det lort.

Niggers In Nam, forreste linje ind i junglen, 17-19 år, samt ikke regnet for noget, og andre konflikter, derudover. Der er ikke noget mere stabilt til krigsmaskinen, end Niggers from poor areas. And white trash from trailerparks. Og ikke at glemme, de russiske Gopnic og Gopnitsa i Rusland. Og andre lande. Ikke noget nyt, at børn fra fattige forældre bliver soldater igennem historien.

Anden Verdenskrig.

Nå men tilbage til bikermiljøet.

Bonanza | Dokumentar | Engle på hjul (dr.dk)

Chefen

Tilbage dengang mødtes man på kaffebaren 211 ved Nørrebrohallen og begyndte ture til Bakken. Som blev meget populært. Hvad man ikke ved er, at der også var børne og sommerlejre via klubben. Der var mange fattige mennesker på Nørrebro dengang. Jeg kender ikke den kronologiske rækkefølge, men senere opstod Unionen, Gallopping Goose og Filthy Few.

Det er fy at være rocker, fordi så man kommer i fængsel. Hvad hvis man sælger hemmeligheder om Danmark, og sylter veteranerne uden arme og ben fra en tid før jeg selv blev soldat. Fordi rockerne ved man er kriminelle. Hvad er værst?

Hvor mange bevillinger har Forsvaret fået siden 1948, uden veteranerne er blevet nævnt? Skyldes det pyramiden, eller dårlig moral. At politikere med embedsmænd skjuler information. Med organisationerne, i en indbyrdes kamp om penge. Jo, de ligger altid på knæ og sutter lystigt løs. Jeg er dårlig til det. Måske fordi jeg absolut ikke gider. At holde fanen højst, er vigtigst. Samt hele tiden at kunne refererer til Forsvaret selv, gør det til en nem funktion.

Får jeg automatik dårlig moral, jeg står med vest på, bag baren eller fejer? Ja. Fordi jeg har vest på. Men hvad hvis klubben er til de udsendte. Min moral er god og jeg er ikke dum, siges det. Selvom jeg er politisk fræk, og altid tålmodig. Kom forbi, få en bajer, sodavand, og en sludder, når det engang går i orden.

Forsvaret får milliard-indsprøjtning – men hvad skal pengene gå til? – TV 2

Så igen snydt, hvis man har kronisk blødt, eller står med en tidlig diagnose. Forsvarsledelsen accepterer voldsom diskriminering vedrørende trauma, og Forsvaret kan være et farligt arbejde for de få. Måske ikke så underligt folk søger til andet erhverv. Bolde sparkes rundt, og ingen i ledelsen tager ansvar. Som måske er grunden til at personellet langsomt forsvinder.

Forsvares diskriminerer os, sammen med dem, som slikker både røv og gren. Hvis opgave det er, at løfte for os. København er nu Veterankommune, so what…?

Forsvarsministeriet.

Til sidst en god voldsfilm og musik. En film om overgreb, umulige kampe, og selvfølgelig godt med hævn. Hvorfor anderledes. Godt skuespil og god historie. Først lidt forhistorie og bagefter en god jævnbyrdig fight.

Musikken handler om, at eliten ikke bør behandles os som kvæg. Set i lyset af, at vi har det værre end andre erhverv og minoriteter i Danmark. Når det handler om tilladelse til en fri mening.

Nobody.


Baba yaga. Jeg må ikke tage livet af regeringen, heller ikke en tavs opposition. Heller ikke Forsvarsledelsen, skulle man være i tvivl. Og heller ikke deres tavse og betalte venner på en ussel veteranpolitik. Men hvad må jeg så?

Der er et falsk politisk billede til befolkningen. Som fortsatte under den kolde krig, og videre ind på Balkan. Senere fra UN med NATO , at vi behandles ligeværdigt. Det bliver vi absolut ikke uden en forklaring siden 2014.

Og jeg er absolut ikke er død endnu. Mere irriteret over, at ingen må få svar i et “demokrati”, imens nogen blev sat til at stå forrest. Og behandles efterfølgende værre end andre erhverv. Ved vi automatisk er frataget en mening om tilstanden, under og efter dette erhverv, nu mere et individ.

Jeg kan sige til jer, at erhvervet ikke altid er dejligt. Jeg husker det selv som hårdt og til tider fedt. I et ægte demokrati, bør folk aldrig være bange for de folkevalgte klovne på de samme Gigolos. I sidste ende, på et tavst Forsvarsministerium.

Youtube 2016 – 2022.

  1. Videoer samles og bliver vel nok bedre med tid. Tænker hvis man slet ikke er god til det, så kan det vel kun gå fremad. Den første video er fra vagten på Christiansborg og er måske en seks år gammel deputation i Forsvarsudvalget. Vagten troede ikke på fragmentet, og tilbød en optagelse. Ude i lufthavnen siger det ingenting, når jeg går igennem derude.

————————————————————–

2. Forsvarsudvalget og Forsvarsministeriet 2006 – 2022.

Veteran rekord? Ingen tvivl. Eliten siger aldrig noget, skyder bolden videre, og siger intet til folket. De siger dog altid, at de elsker os. Den næste optagelse var fem dage demonstration foran Forsvarsminister i 2020. Desværre blev optagelsen noget lort. Befolkningen må stadigvæk ikke må får svar fra daværende og nuværende regeringer og opposition. Jeg prøver altid at sige, at jeg nemt kan refererer til Forsvaret egne tal(FAEK).

Sammenlignet med EU, så har vi i Danmark små betalte tavse kommunale tilbud. Har i hørt argumentet, noget er jo sket siden 2010? Prøv at på forskelle i staten, kommunerne, tilbud og individ. Og man vil se, de samme individer benytter de samme tilbud. Som for at lov at mene overfor 5.000 psykiske syge veteraner, som ingen mening tillades siden en national undersøgelse i 2000.

Når man har fået 3.750.000 kroner for at kigge på, så burde man vel selv kunne betale for sine tilbud. Imens andet personel på samme mission fik 75.000 kroner for begge øre, synet, begge arme og ben, og andet i så fald. Spøjst at Cypernveteranerne ikke slås for dem som blev fysiske sårede. Indtil man finder ud af, at Hovedorganisationen intet siger om diskrimineringen siden 1968. Fordi Forsvarsministeriet intet siger via partierne. Og ikke tillader det til partierne. Så DV., er de bedste til at slikke røv. Kun overgået af HKKF, som kun vil sige det, hvis pengene kommer på forhånd. Så intet kom fra Flemming og heller ikke fra Tom.

Forsvarsledelsen og fagforbund giver altid skylden på FN sammen CS, HOD og HPRD. De kan kun højst mødes engang om året sammen med Forsvaret, og deres repræsentanter har aldrig tid i små syv år. De udgør A-holdet sammen med HKKF. Fik jeg sagt tyranni....

Jeg kan finde oversigten med A-B-C hold, som Forsvaret deler os op i. Et tavst og tarveligt rytteri siden de tykke opstod hver især. Og skjult politisk styret til mindre end via regeringen. I så fald andet, så find selv noget via pressen vedrørende emnerne og send det gerne til mig efter mange år uden.

Forskellen skyldes ikke FN´s eller NATO´s skyld. Partiernes tavshed sammen med også Forsvarsministeriet er fortsat tyranni. De køber popularitet på begrænsninger, og medbringer tavshed til bordet. Vedrørende de større spørgsmål og tilbud til os.

Har i læst noget i landsdækkende medier om et Veteran Institut? Har i læst noget om et Veteranbord? Har i læst om diskriminering? Har i læst noget om, at FN også er langsom?. Læg mærke til også.

Så tværpolitiske nationale veteran budskaber til befolkningen siden 2006 indtil nu. Ikke kun her og der. Og derfor mere vanskeligt end små tilbud. Men er stolt som gammel minerydder. Nu med oplysning, så konvojen kan trille en dag.

Samme år havde jeg afholdt demonstrationer i ugevis foran indgange til Veterancenteret og Statsministeriet. De pegede så på Forsvarsministeriet skulle sige noget siden 1948.

3. Seneste optagelse blev om Forsvarsforbeholdet. Jeg satte mig ud i Brøndbyskoven og prøvede at sige hvorfor jeg var vild med et nej. Jeg synes vi burde ordne eget drivhus, før vi elsker EU. Som også snyder deres veteraner. Hvem sikrede vores rettigheder til os i EU´s kommende hær?. Nå, ja, det blev glemt under valgkampen, fordi Putin er farlig sagde de. Imens de ikke selv sendes afsted og mener automatisk, at vi skal elske dem uden at måtte stille spørgsmål.

Under valgkampen om Forsvarsforbeholdet blev kastellet brugt til propaganda. Det gør det altid, når DV deler medaljer ud til partierne og samfundets elite for underskrifter og guldmedaljer til dem selv. Så veteranerne derefter kan få deres i bronze. Man fik solgt til befolkningen fra Ja-partierne, at veteraner var blevet indbudt til debat. Efterfølgende var det kun få Bosnien veteraner. Og jeg var heller ikke i Bosnien. Men i Kroatien to gange. Det talte så ikke uden en forklaring.

Med tid laver jeg flere optagelser og undersøgende reportager. Det hele er meget nyt og det skal selvfølge laves noget bedre. Men som jeg nævnte, jeg har ikke noget imod at prøve mig frem, og er ikke bange for nogen eller noget.

Da Forsvarets tal om sig selv, er jo deres egne. Udlandets tilbud til deres veteraner, er deres egne. Jeg foreslår et veteranbord, hvor vi kan tale frit fra. Også i udlandet. Så er automatisk hverken blå, rød eller ræd.

Næste emne er om Veterankommunerne og frihed. Deres manglende indsigt, fordi Forsvarsministrene ikke siger noget via Veterancentret siden 2010. Så heller ikke Morten Bødskov. Samt kommunernes landsforening KL ikke må sige noget, er også et problem. Har i læst i pressen fra KL nogensinde? Forbudt…

Jeg har sagt ja til at blive Support i en veteran bikerklub, og får mærker på senere. Mine forældre kørte med de vilde engle i flere år indtil de fik mig i 1969.

Og god sommer.

Forsvarsforbeholdet 1. juni 2022.

Forsvarsforbeholdet 1. juni 2022.

Jeg har været opereret to gange, været gået i stå, og har igen fornyet hjemmesiden. Danmark er jo i NATO. Vil og kan Putin overhovedet angribe Bornholm? Sverige og Finland er næsten i NATO, som også kan beskytte Bornholm med Polen og Tyskland.

Bornholm er blevet mere sikker end før og Putin har store problemer med sin hær. Imens EU generelt snyder sine NATO og FN veteraner. Det er sket og sker. Bliver man såret i dag, så er samme problem, som for 30 år siden i EU.

Det er altid bedre per procent, at få anerkendt PTSD. End da man har udsendt med andre som blødte. Hvilket er voldsom forskelsbehandling, som diskriminerer os. Veterankommuner eller ej. De siger ikke noget, fordi Forsvarsministeriet undlader via Forsvarets Veterancenter, som ikke må sige noget for Forsvarsministeriet.

Forsvarsministeriet nægter svar til Statsministeriet og Ligestillingsministeren siden 2020. Forsvarsministeriet gør og tillader ikke fremlæggelse omkring Forsvarets egne tal. De sælger sig altid på FN´s ansvar siden 1948 til pressen. Men FN er symbolsk. FN er blevet brugt til at skjule eget ansvar? Ved altid kun at fordømme FN i pressen, så kigger journalisterne kun på det. Staten spinner imod os? Ja og nej.

Man(1) person tillader ikke fremlæggelse om sine(deres) egne tal. Det gør ikke hele staten til en løgner, kun officielt en person i Forsvarsministeriet. Hvor man så begraver det. Så jeg stemte nej, fordi jeg ikke er bange for Bornholm. Og synes veteranerne før som efter bør behandles bedre end de altid er blevet gjort.

Tavse og løgnagtige, sparker de problemerne ud i kommunerne, uden også at sige det til skattekroner. Så tillykke alle veterankommuner. Hvem af jer har nævnt det efter ti år siden den første kommune? Mere hvis i tror det er jer selv som bestemmer ude hos jer selv. Og at Veterancentret siger det til jer siden 2011. Det gør de ikke, fordi de må ikke, sagde chefen(Oberst) til møde i august 2020.

Forsvarsministeriet 2021.

Kronologi.

De burde accepterer, at jeg ikke er fuld af løgn, kende til FAEK og andres tilbud.

Der regerer udenfor kontekst og anstændigt virke i et officielt demokrati?

Forsvarsministeriet med partierne betaler selv for deres guldmedaljer, receptioner og parader på kastellet. Eliten vil også gerne havde medaljer, så det har de besluttet at de gerne må i guld. Imens dem som ikke døde, kan få i bronze. Det koster omkring en million om året. At vi kan få mindre betydningsfulde medajler, og nyde deres tavshed samtidig. Om der springes i læder, pisker sig selv til orgasme, beruset efter receptionerne, kunne godt tænkes. Da verden aldrig er sort og hvid, som den gerne kun fortælles fra magthavernes side af siden 1848. Afskaffelsen af Enevælden havde klart sine fordele, men hvor meget indflydelse med i denne nye styreform fik individet reelt? Og hvad med soldater dengang, da humanismen skyllede igennem Europa? Man begyndte også at være søde med os.

2021.

4.675.225 personer kan stemme til valget den 16. november 2021 (im.dk)

1848.

I årene fra 1660-1849 var styreformen i Danmark enevælde, hvor al magt og myndighed formelt lå hos den absolutistiske monark. Med indførslen af enevælde blev Danmark et arvekongedømme, det eneste lovfæstede i Europa. Ifølge den enevældige forfatning, Kongeloven fra 1665, havde kongen den samlede statsmagt som både lovgiver, regent og øverste dommer. I princippet kunne kongerne bestemme enerådigt, men de færreste gjorde det, for de støttede sig til rådgivere i form af ledende embedsmænd. I hele den enevældige periode var der ingen adskillelse mellem regeringen, administrationen og lovgivningen. Enevælden var under afvikling fra år 1847/1848, men som styreform i Danmark afskaffes den først formelt med Junigrundloven 5. juni 1849. Ifølge grundlovens § 2 blev enevælden erstattet med en indskrænket-monarkisk styreform. 

1936.

Spidsrod, militær straf, der i ældre tid anvendtes i forskellige europæiske lande. Straffen bestod i, at den dømte med blottet ryg skulle gå eller løbe mellem to rækker soldater, der stak ham med spyd eller i en senere tid slog ham med hassel- eller pilekæppe. Spidsrod idømtes bl.a. for rømning og ulydighed og kunne i sine strengeste former medføre døden. I løbet af 1800-t. afskaffedes spidsrod overalt i Europa, i Danmark i 1836. Ideen kom oprindeligt fra Tyskland. Ordet spidsrod kommer af tysk Spießrute, af Spieß ‘spyd’ og Rute ‘lang, tynd stang’.

————————————————————–

Hvor mange vi er, ved ingen endnu. Heller ikke regeringen eller FAEK. Ligesom Irak og Afghanistan veteranerne bliver urimeligt fordelt fra samme hold. Også ud fra antallet af kampe og mængden af hold. Ikke ment som om Irak ikke tæller, mere det faktum, at antallet af de fleste fysiske trauma ud fra opgaver siden 1948 er fra Afghanistan. Balkan sammenlignet har også få fysiske sårede som mig selv. Er cypernveteranerne de næste, som står for tur? Til at dø uden et svar. De sidste hold fra Cypern afgår snart på pension. Og kunne være døde.

Departementschefstyret er betegnelsen for et styre, før og under besættelsen. Det ophørte med at fungere 29. august 1943. Og startede igen 5. maj 1945. Danmark stod uden fungerende regering og rigsdag. Administrationen blev varetaget af ministeriernes departementschefer. De refereres dels til den tyske besættelse magt, men også til det hemmelige 13. mandsudvalg af tavse elitære kræfter. Så hvis man vil vide, hvorfor noget går i stå i samfundet, så bør man så banke på hos det nærliggende Departement? Det er så hermed gjort, og hvad skete så?

Demokrati og rettigheder har veteranerne aldrig haft? I så fald, siden hvornår? Selvom udlandet godt må få. Et skjult politisk økonomisk signal desværre er, at maskinen gerne ser veteraner dør uden oprejsning eller godtgørelser. Dermed når veteraner ikke selv påpege en årelang diskriminering eller mangel på oprejsning, når veteranen er død. Dette har så ramt veteranernes familierne i mange år. At veteranen nærmest intet fik i erstatning for, øjne, arme og ben, og samtidig ikke blev behandlet ordentligt fra staten og ude i kommunerne med deres proteser.

Heller ikke siden 2002 med Afghanistan, KFOR og Irak. Det bringer sandheden til folket i fare, når man siger de snyder før, under og efter konflikter. Og altid hurtigt og nemt, kan parkerer spørgsmål hos en sagsbehandler. For at holde det på det niveau til pressen eller væk fra andre.

En tak til Mette Frederiksen, for at nævne specifik vores behov siden 1948 på flagdagen 2020 kl. 14.00 i radioavisen efter demo og henvendelser op til. Men hvor blev denne hjælp af kære chefer? I dag er T. Bramsen er blevet Ligestillingsminister uden et ministerium til at tage sig af spørgsmålene. Da de selv sagde i 2020, det er kun Forsvarsministeriet, som må sige noget. Hvilket ikke sker. Da Forsvaret er en udemokratisk organisation og automatisk redskab for nationen? Er det perfekt for ministeria, at skjule spørgsmål og benytte Forsvaret som affaldskværn?

Sandheden er politisk topstyret siden 2012. Og tavshed, bør ikke være en demokratisk accepteret tradition. Vi burde også have sagsbehandlere, som ikke kun i sidste ende arbejder for Forsvarsministeriet. Det må man godt i andre lande, som også mener de har demokrati. Derfor tillades vi ikke et uafhængigt institut?. Som kunne anfægte maskinen med andet end, hvad de kun vil sige siden 2011.

Hvad skal veteranen gøre, når pressen styres af Forsvarsudvalget. Som styres af Forsvarsministeriet, som sender pressen. Demokrati virker det aldrig som. Så jeg tildelte Forsvarsministeriet – Veteranproppen.

Den tildeles nu hvert år til dem, som uden skam sælger sig på vores lidelser, og tavst til egen fordel. Og har man læst noget lignende om det jeg siger i pressen siden 1948?, så skriv gerne.

Det er Forsvarsministeriets opgave, at informerer Statsministeriet. Det er Forsvarsministeriet opgave med ansvaret over vores veteraner og vores pårørende. Samt tak til vagten for at overrække videre.

Viden om veteraner 2021.

Om en månedstid er det to års dagen for Veteranaktivisten. På Veterankonferencen i 2019 måtte jeg ikke komme på referat. Og ingen måtte stilles spørgsmål efter otte minutter med mikrofon. Hvem man var, havde samme regel. Frihed og Lighed er altid undladt, så jeg deltager ikke længere, da emnerne ikke er godkendt af Forsvarsministeren via Veterancentret. De bestemmer over Veterancentret. På onsdag udfordres ingen nuværende regering. Og i stedet fortæller om hvad de selv laver. De er næsten alle informeret omkring Frihed og Lighed igennem ti år. Som noget nyt vil jeg gerne gennemgå dette års deltagerliste.

Adam Holm – En ph.d. i moderne historie fra Københavns Universitet og tidligere ansat for DR på programmet Deadline. Det har fjorten andre så også været/er. De har i næsten tolv år ikke vil tale omkring Frihed og Lighed til de udsendte. Man kunne mene, at DR også er politiseret af partierne. I forbindelse med Muhammedtegningerne har de ellers påpeget vigtigheden af Frihed til alle og undladt veteranerne. Skulle jeg have valgt nogen i dag fra moderator.dk, så havde jeg valgt Astrig Haug eller Anne Buhl. De virker åbne og forberedte netop til paneldebatter. Og virker søde.

Trine Bramsen – Danmarks Forsvarsminister, må ikke som Deadline(DR), sige noget omkring Frihed og Lighed. Statsministeriet har dog bedt hende om at redegøre siden Flagdagen, som er et ansvar hun så har glemt via sit ministerium. Så emnerne er ikke i programmet for i år. Jeg forventer heller ikke, at hun bryder ud i dans vedrørende et Veteraninstitut. Som kunne afhjælpe veteranerne og familierne i højere grad, end hele dagens program og deltagere har at mene.

Flemming Lentfer – Han er så blevet Danmarks nye Forsvarschef. Kender ikke meget ham, vedrørende hjemkomstforhold igennem tyve år. Udover han heller ikke har frie tøjler til at komme med sin mening. Forsvarskommandoen er alt for loyal. Det er meget godt, skulle vi blive invaderet. Men vedrørende hjemkomstforhold er det en katastrofe, Når man politiserer et ministerium, så rammes samtlige medarbejdere. Så et kvæk fra ham, imens Trine er på, bør ikke forventes. Han må anses allerede, at være en nikkedukke til nuværende regering. Forventer ikke at blive kaldt ind på hans kontor, som kunne gøres på et kvarter.

Søren Andersen – Oberst og chef for Veterancentret, som afholder Veterankonferencen. Han blev opfordret og informeret den 12. august 2020, og sagde ordret, at han ingen ordre har fået om Frihed og Lighed. Hvilket var ingen overraskelse pga. Veteranpolitikken 2010. Så havde jeg fx ikke startet Veteranaktivisten. De tidligere oberster har holdt mund i perioden 2011-2020. Ligesom rød og blå via deres forsvarsordførere i ti år. Derfor blev jeg vel automatisk politisk veteranaktivist. Tavshed og hykleri avler vedholdenhed synes jeg.

Bente Holm Skov (SSOP) – Jeg har ikke modtaget nogen form for hjælp. Men er så heller ikke længere ansat efter beskydning og tilskadekomst, som jeg blev fyret for. Det er sket for tolv veteraner i perioden 1992-2010. Ifølge Forsvarets egen rapport.

Katrine Blinkenberg, feltpræst – Hvis man har behov for en præst, så er der mulighed for det. Rent personligt, så er jeg tror jeg mest, når andre eller jeg selv er ved at dø. Hun kan ligesom de andre deltagere kigge forbi København til en meningsudveksling.

Jan Søgaard Nielsen, Veterancentrets kontaktofficer – Han kan også skrive, når han får tid til at besøge København efter flere år eller selv kan tage et møde.

Anne-Line Ussing, Journalist, Natur Retreat og Faktor 8 – Familien tjener ca. 60.000 kroner på en veteran på Strygnø. Sådan et tilbud er automatisk på et institut. Prisen er næsten den samme, så hvorfor vil man ikke snakke Veteraninstitut? Med plads til fire hundrede veteraner om året. Da staten ikke har kureret en eneste veteran i Danmark. Holland kan dog med ti procent. Nyt liv, siger de. Personligt synes jeg godt om, at vi kan blive kløet bag øret. Men der er også en tid efter et besøg. Hvor familien ikke længere ´slås´´ for os heller.

Rasmus Donbæk, Veterankoordinator Viborg – Han har ikke sagt noget efter besøg. Og anses som den yngste deltager, De undervises af Veterancentret i, hvad de skal tænke. Dermed styrer Forsvaret indirekte alle kommuner, som har en veterankoordinator. Ligeledes i København og på Frederiksberg. Dem har jeg heller ikke fået hjælp fra. En samtale som ikke hjælper på noget, er ikke kun et problem for kommunen eller Forsvaret.

Anders Bech, Forsvarsministeriets Personelstyrelse – Ti og syv års historik i at holde mund omkring Frihed og Lighed. Så forventer heller ikke, at han er sat ind i stoffet og er klar til debat med mig via Holland eller FAEK. Kom til København. Ballerup er ellers ikke langt væk. Også er jeg faldet over et citat fra Dante – “Husk jeres oprindelse. I er ikke skabt til at leve som dyr, – men til at følge dyd og viden”.

God tirsdag.

Vinder af Veteranproppen – 2020.

Gives for første gang og går til Forsvarsministeriet.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Champagne.-1.jpg

Den gives til Forsvarsministeriet, som har ansvaret med os. Og nægter at mødes ned en forklaring igennem seks år. Ligeledes gør de militære fagbevægelser og veteranorganisationerne heller ikke. Men de har ikke haft op til 73 år til selv at sige det. Valget stod reelt i år imellem dem, som har haft længst tid til at sige noget. Ind på en anden plads kom Danmarks Veteraner. Ved de nægtede København, at det kom i referat efter 10 minutters fremlæggelse på deres Landsmøde nede på Langeland i efteråret 2020. Lokalt bad de mig om det, og gjorde mig til suppleant efter tre-fire års tavshed fra Landsledelsen. Deres tavshed går tilbage til 1968, som De Blå Baretter. Og har så kun undlad emner i 52 år, Så Landsledelsen får så en andenplads. Holmens Kanal 9 bestemmer også over dem via skattekroner til parader og receptioner. Det samme med Fonden Danske Veteranhjem. København, Odense og Brabrand(Aarhus) nægter at bruge bare et kvarter i snart ti år. Forsvaret betaler for ca. 75% af driften. De får en tredjeplads. Man har måske selv fået brevet fra Forsvarsministeriet i efteråret. Som intet har at gøre med paragraf 11 a. Det er meget billigere, at undlade, og sælge sig selv imens. End at godtgøre bare én hårdt såret veteran fra Afghanistan, Irak, Balkan, Cypern eller Gazatiden. Ansvaret er tilbage på FN, som altid, uden staten tager sit eget ansvar alvorligt. Samt skulle veteranerne en dag få erstatning fra FN, så vil den være symbolsk ud fra diskrimineringen. Max. 70.000 dollars, ikke er lig over tre millioner kroner per dansk veteran(100% méngrad). Man ønsker at gøre os afhængige af hjælp?

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Ferie-og-Veteranpuljen-1024x768.jpg
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Méngrad-og-ansvar.-1024x768.png

Så jeg køber en champagne og overrækker den efter Coronaen. Og melder min ankomst på Holmens kanal 9 til foråret. Det bliver efter Veterankonferensen, som igen i år ikke må have Frihed og Lighed i programmet.. Efter besøg i 2019, er der stadigvæk ikke tilgået skriftligt svar. Måske fordi jeg ikke måtte stilles spørgsmål og undlod besøg i referatet. Dengang var det blå regering, som ikke tålte kritik i otte år.

Statsministeriet, og andet 2020.

Sit-in demonstration ved Statsministeriets bagindgang blev kun til to dage. Kommunen og Politiet gav deres tilladelser. På deputationen i Forsvarsudvalget sagde partierne, indirekte, at Forsvarsministeriet ikke havde informeret Forsvarsudvalget i ni år.

Der har intet været i Forsvarets nyheder, efter Statsminsterieren har udtalt sig. Hvilket man kunne mene er en nyhed, når en statsminister siger, at veteranpolitikken er forfejlet på en flagdag. På mindre end to døgn fik jeg svar. Bolden er fortsat hos Forsvarsministeriet.

Hvilket Statsministeriet og Ligestillingsministeriet mener. Vi ved jo allerede, at FPS med sit Veterancenter intet har fortalt til partierne. Så 99.23% af samtlige ansatte i Forsvaret igennem ti år, er automatisk er bremset af FPS. De 0.77% bliver sat til mindre end og må ikke vide noget om. Vi har fået en opgave…ja, det fremgår altid og det har desværre fået en voldsom konsekvens på diskriminerings-fronten pga. tavshed i system. Der er ny chef for Veterancentret i år, som FPS sender alt til uden svar tilbage. De får ingen ordre fra toppen af proppen, så FPS har lige nu ingen ansatte med viden om emnerne efter ni år. Nå men, så er det vel godt, at i har mig…

Håber på et nyt goddag i januar. Nu med et politisk signal i ryggen. Føler det er i orden at lave en Spørge Jørgen. Og måske få sat maskinen til at lave noget. Man har tabt, glemt eller undladt alle farver af baretter, kasketter, hjelme, osv. på flere trauma-fronter.

Nyheder har samme ejerskab samt den militære fagbevægelse er købt? Fedt foredrag, i så fald, tænker jeg. Befolkningen styres af langt færre hænder end tidligere, som skiftevis ruller de samme historier frem og tilbage imellem deres redaktioner. Pressen er blevet sat til skrive kun om PTSD og små tilbud? Danmark blevet solgt tre slags veteran nyheder. Den første veteran, siger noget er galt med sin sag. Nummer to er en forening/organisation eller militær-fagbevægelse, som siger noget er galt. Og til sidst, som regel i samme forbindelse, at noget bør gøres. Forsvaret udtaler hurtigt, at alt er i orden og se hvad vi gør. Som ikke nødvendigvis besvarer spørgsmålene.

At deres svar overhovedet har med spørgsmålene at gøre, er ingen forudsætning. De har en drejebog til det meste veteran snask. Og da pressen ikke selv krydstjekker tilbud eller sammenligner, så har Forsvarsministeriet kunne skrive hvad som helst til dem.

Landspressen, har ikke skrevet om problematikken endnu og bør ikke anses for at være uafhængig. De samme skribenter hindrer i årevis deres læsere og redaktioner i at få et overblik. Altinget tillader kun visse emner i ti år, og bør heller ikke anses som uafhængig. Fik i den ´Presselogen`. ´Veteranskribenter´ benytter også deres virke i pressen til senere politik. Fx Berlingske opstiller i Næstved til næste valg for Venstre. Imens de har holdt kæft siden vi blev født. Det skal nok blive demokratisk, i et parti som nu har strøget ´Frihed´ fra deres valgslogan. Og mister terræn og stemmer til mere nationalistiske partier.

Til næste folketingsvalg, vil man nok se en rekord stor deltagelse af nye partier opstillet til Folketinget. Uanset hvem, så hjælper de ikke os med Frihed. Vi kender deres tricks fra det forrige århundrede nede fra Tyskland, hvor en vis AH. mente jøderne var farlige, skulle tæves, og bare slæbes væk. Og senere gasses. Så når man spørger de nye partier om hjemkomstforhold, skriger nogen i stedet – Hizb ut-Tahrir demonstrer på Nørrebro? Så samme frygt-element som AH. også trykkede på. Til sammenligning repræsenterer de på dagen for deres demo, 0.3 procent af indbyggerne på Nørrebro. Nå men så er godt man ikke tager resten af brokvartererne oveni, samt resten af landet. Om jeg kan forestille mig, at Danmark skulle blive til et Kalifat, imens hovedparten af alle muslimer i Danmark, heldigvis er moderate, absolut ikke. Vi er for hedenske til den slags tror jeg.

Så frygt virker nok bedst ude i provisen. Der kender man måske ikke meget til en ´Perker` i ens nabolag, som nogen siger, end overfor en verdslig hovedstad. Hizb ut-Tahrir har derudover deres fulde ret til en demo, ifølge vores Grundlov. Ligeledes har andre. Den eneste forskel er, at mine demoer ikke belaster Politiet. Vi har altid en god sludder for en sladder, og fortæller lidt røverhistorier imens jeg står med mit bette skilt. Dog må ingen opfordrer til religiøs vold, heller ikke fra en skør gut i Pakistan. Fik i den – Nye Borgerlige, hov Næstved igen. Hvad blev der af jeres hjemkomstpolitik efter i blev valgt ind? Så selvom de har en blond tøs i front, så er det ikke nok herfra. De er, også selv blevet opfordret til dialog og fremlæggelse vedrørende hjemkomstforhold, og nægter en dialog om os. Måske fordi de ser os, som en niche-produktion, som nogen kalder det.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Pressen.-1024x768.png

Forsvarets frivillige liste, er jeg nu også kommet på siden 3. april 2019. Jeg er veteranaktør og været det siden 2001. Det samme problem havde Veteranvagten. Det tog to år at få lov. Og næsten to år, at komme af den. Listen bør ikke ses, som værende frivillige, som alle arbejder for Forsvaret. Den bør mere ses som en liste, som Forsvaret og frivillige benytter til at sælge sig selv på. Uden at jeg får noget hjælp overhovedet. Jeg ønsker ikke deres penge, for at være tavs, og bruger listen til at vise min uafhængighed. Til forskel fra generelt resten på listen, som betales af Forsvaret til andet og mindre end hvad nationen kan og fortjener. Mine emner begrænser udgifter ude i kommunerne. Landspressen, har ikke skrevet om problematikken i nok tooghalvfjers år, bør ikke anses for at være uafhængig. De samme skribenter hindrer i årevis deres læsere eller redaktioner i at få et overblik. Altinget tillader også kun visse emner om os i ti år, og de bør deraf heller ikke anses som uafhængig.

´Uafhængighed´er muligvis den mest voldtaget betegnelse under staten i dette årtusinde. Forsvarsministeriet betaler og bestemmer. Også i det civile. Uden at blive stillet for en krigsret eller bare få en næse, for fy eller andet. Derfor sker tingene meget langsomt. Eller slet ikke, uden nogen må vide hvorfor. Demokrati, teknokrati eller autokrati, er sgu ved at være i tvivl. Et gammelt ordsprog siger, at sandheden er krigens første offer. Hvem afgør, hvad der fakta, og hvad der er fake news. Hov, var det 65 milliarder til kampfly, og ingen åben debat omkring hjemkomstforhold? I spørgsmål som går tilbage til 1948.

Landets største organisation, repræsenterer 1/10 af alle udsendte og siger intet siden 1968. På Landsmødet var jeg en af de yngste på 51 år. Jeg tænker på en oversigt. Den viser hvem som er betalt og intet siger i pressen om muligheder til os. Maskinen nægter at snakke fortid, nutid og fremtid. Uden indbydelser på deres konferencer om emnet i snart ti år. Jeg ser ikke ´Viden om(2019), hvor ingen må stille spørgsmål og referat, som værende frihed og lighed. En næsten evig cyklus, at være underlagt politisk tavshedspolitik.

Forsvarsudvalget 2020.

De nægtede at sige meget og stillede ingen spørgsmål. Men et svar fik jeg. At Forsvarsministeriet, Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Veterancentret intet har sagt til befolkningen med sine betalte venner fra Veteranpuljen i ti år. Ingen har sagt noget. Statsministeren har sagt sit. Efter mine headfront rundt i landet. Hun har ganske ret, om man bryder sig om Soc. eller ej. Det er udlandet, og staten (FAEK), som siger det. Uden at de må. Der er ingen samlet rapport til befolkningen, som viser en oversigt siden 1948 med døde og skadede veteraner. Fokus har været på PTSD i ti år. Kun brudstykker. De veteraner som ligger i denne ´deadzone´er er væk fra arkivet. Få er tilbage, gamle og glemte. Så min historik er også væk, som balkanveteran om ca. 30 år.

https://www.dr.dk/radio/p4/radioavisen/radioavisen-2020-09-05-14-00

At være reaktionær er at være modstander af progressivismen, samt de sociale og politiske forandringer, siden Oplysningstiden. Oprindeligt var en reaktionær en modstander af den Franske Revolution, samt principperne bag og de efterfølgende blodsudgydelser.

Så lidt sax, imens vi afventer Godot. Fra Holland i 1969 og spillede trommer i en alder af fem, Sprang over til soprano/alto saxofon som seks årig og udgav sit første nummer som syv årig. Spillet med Dave Stewart, Madonna, Prince, Pink Floyd og har vundet en Grammy.

En muligvis tiende ting var, at veteranernes vilkår på dagen blev skubbet om i rækken udenom pressen. Dagen var tildelt skandalen i (FE). Det er mere vigtigt, end at staten har syltet os i en menneskealder, Man kan have egen mening om dette, samt der er 364 dage ekstra om året, hvor de siger de altid har travlt. Hvad er et samråd? Se om i kan finde jeres ordførere, som intet siger til befolkningen.

Partierne har ikke overblik med samtidig op til tolv ordførerposter. Eller med bare én. Så ingen kan se sig fri. Ej heller et parti i opposition til nuværende regering. Derudover blev jeg streamet til andres behov. Hvem det var, fik jeg ikke fortalt. Tavse politiske banditter, kommer både i kjoler og habitter. Staten har egen presse og TV. Så kan jeg vel også selv lave mine nyheder og sandheder, med reference, imens jeg ikke svigter flaget.

https://www.ft.dk/udvalg/udvalgene/FOU/kalender/50364/samraad.htm

Efterårets veteranforhandlinger siger nok noget mere end intet, og partierne er igen blevet informeret før det kommer er vel også positivt.

Flagdag 5. sep. 2020 kl. 14:00.

Tak til de udsendte, hvor end vi har været.

Normalt havde jeg ventet pæne ord, uden hjælp senere. Men i år skete der noget uventet. Tak til Mette og Trine. Nyheder fra Flagdagen. Find 1.18 minutter inde i udsendelsen.

https://www.dr.dk/radio/p4/radioavisen/radioavisen-2020-09-05-14-00

Positivt, at Statsministeren siger Veteranpolitikken har fejl siden 2010. På en måde, startede staten selv balladen rundt i landet. Og ingen lov er blevet brudt, som jeg kender til. Hvor vagter har været, blev der drukket kaffe/te og spist boller. Ser mig som en rolig og aktiv veteranfætter med ´Manden på gulvet´. Jeg ønskede tidligt i sagaen svar. Soldaten har aldrig noget at sige, og er statens endegyldige pisk. Vi har ikke samme værdi, som uddannelse, børnepasning, plejehjem, energi, fædsel, kultur, osv. Ok, synes jeg, at dø før folket. Vi vidste bare ikke, at Forsvaretschefer var ligeglade med vores kollegaer. Igennem flere årtier forud. Og senere selv fandt ud af det på den hårde måde.

Christiansborg Slot?.

Fyldt med ansigtløse jakkesæt og tilfældige gode trunter ind og ud, som en monotont arbejdsrytme. Ikke som Danmarks forsvar, fordi der kan man jo blive beskidt, blodig og dø. Troy ligger foran os nu. Så jeg har spurgt Forsvarsudvalget. Alt hvad som var forinden, er blevet frigjort, da herskerne ingen svar havde. Så der faldt ikke så meget som én dråbe blod herfra. Man kan mene, at dem som vinder uden det koster blod, er de bedste generaler.

Elitens ´Hær´ på Holmens Kanal, var i forvejen svækket af politisk mistillid. Hverken viden eller champion kom ud til Achilles. Og mistede deres deres hovmod på en true blod veteran. Pressen havde slået hårdt igennem byens mure i mange måneder med straf, korruption, whisleblower, vennetjenster. Og prikken over dem alle.

Blowjobs til departementschefen for 75.000 kroner ekstra i løn til kæresten. Det var lige hårdt nok. Så vidste godt på forhånd de var svækket, angående moral. Imens, havde pressen glemt veteranerne, fordi de lugtede mere blod på ansatte i Forsvaret. Nok til, at Trine har måtte beklage mange gange for alt muligt.

Politiet og kommunens tilladelser lå foran byporten. Svinestalden, og det politiske griseri de havde gang i, blev jeg heldigvis ikke smittet med og rettede henvendelse til Ligestillingsministeren. Som sendte svineriet tilbage til grisestien. Med beskeden om, at tidligere arbejdsgiver, skal kigge på, om man selv har været et røvhul. Så de står til hundrede procents frifindelse, er et stærkt bud på tooghalvvejs år. I anden omgang må det super nemt, at være Ligestillingsminister. Eliten dømmer ikke sig selv i veteranspørgsmål. Så andre kan feje det under gulvtæppet ligesom nuværende. Befolkningen må ikke informeres af Forsvarsministeriet, som skjult bestemmer alt, ved at undlade information?

Jeg har bedt dem at komme på listen over frivillige veteranaktører 2021. Alene fordi jeg ikke må siden april 2019. Så behandles af Veterancentret(Forsvarsministeriet), som en Bad Boy uden en statslig grund? Veteranaktivisten har aldrig været registreret. Fik otte minutter med mikrofon, så de sprang i flyverskjul i 2019. Find selv historien her på bloggen. Og Veteranvagten står der stadigvæk. Selvom det lukkede ned i 2018. Så har foreslået dem en pose med alger, svampe og bakterier. Hvilket er hvad hjemkomst-snegle lever af.

https://www.youtube.com/watch?v=rf1NZZoublA

Veteranaktivisten gav 2.000 kroner til en mindesten i Frederikssund. Jeg var udsendt første gang med den ansvarlige for projektet. Han står i midten.

Was ist hier los?

Straf? Sehr gern.

At leve videre, svigte og smæske sig på fædrelandet, er altid muligt i toppen af pyraminden. Når deres medarbejdere ikke er vågne, eller ikke bliver hørt. Og skulle de blive hørt, så er det for syns skyld. Ytringsfrihed, som ikke ansat, gør ikke én til Whistleblower. Det kræver en ansættelse. Så hvem er det tilladt, er man aftrådt. Ingen. Hvordan gør man i Tyskland, når staten fravælger demokratiet. Hvad lærte de af krigen, som blev i Danmark. Grimme sager om nepotisme, korruption, og aftræden til fed stilling vælter ud af skabet. Og glemt kanonføden med vilje? De bestemmer i eget hus. Ligesom her, som både chef og slave. Men jeg snyder ikke flaget. Et grimt signal Hærstaben, Forsvarsministeriet og efterretningen har vist i 2020. Så fortæl mig ikke om statslig moral i en verden med propaganda. Pyramiden belønner altid toppen og straffer bunden. Her er en tysk måde et sige det på. Og hvad gør tyskerne for deres veteraner? Ich möchte wissen.

Der er mange vets, også i tyskland, som går i sort og rødt. Sort er sorg, Rødt er blod. Legacy Vets Denmark bærer sort og rødt. Og er selv på vej. Statens dobbelmoral og tavshed. Samt det føles godt og nemt med vets. Gider ikke Forsvarets veteranhjem i København, de samme taber-hoveder, som også er ligeglad med mig. På hundrede besøg, mødte jeg tre veteraner som havde blødt. Holdte mig væk i 2016 efter fem år, og fik det bedre. Måtte heller ikke må fremlægge i ni år om veteraner. Og forsat. Fik jeg sagt Fonden Danske Veteranhjem er en flok statslige fascister, betalt til tavshed af Forsvaret i ni år? Husk på, det er de frivillige daglejere og bestyrelser, som nægter at modtage information om os. Så længe Forsvaret betaler 75% til veteranhjemme i landet.

Kærlighed og fester med vets fra Europa og USA. Forsvarsministeriet og partierne har diskrimineret os før min fødsel. Og går det fortsat uden forklaring via Statsministeriet. Hvad er det lige jeg og andre skal elske uden debatmuligheder og respekt. Når selv Grundloven ikke gælder for mig/os. Den er direkte udemokratisk via Veteranpolitikken. At lade Forsvaret bestemme over alt til vores død, også i det civile, forbliver en udemokratisk vært og nation at dø for siden 1948.

I Tyskland kaldes det for gejstlig fascisme, når eliten gemmer sig bag Politiet, på løgn og traditioner. Man er bange for, at Tyskland vågner, så de er ganske fobiske med Bundeswehr. Det tyske ´volk´ har sendt ud efter krigen. I de senere år siden krigen, har de nu måtte bruge soldater. Ellers har det været af humanitær karakter.

https://www.youtube.com/watch?v=RKSRdKCIrwA

Efter kig på Skandinaviens og Hollands veterantilbud, så kigger jeg i 2021 syd på, coronaen kan blive et problem, derfor tysk tema i dag. ´Tysken´ er heller ikke informeret. Tag gerne møder og bring Frihed og Lighed ligeledes. Så goddag til de tyske svende – BND, BFV, MAD, LFV, BSI, ZNBW und Zentralstelle für Information und Kommunikation der Bundespolizei. De er også velkommen til at ringe eller skrive. Ingen grund til forhør eller spionage. Fordi man anfægter systemers perfekthed. Ring og spørg, om jeg magter det. Samme information. Hvis ikke, så afhent mig eller afvent. Ligesom her til lands.

Benötigen Sie mich oder können Sie es selbst tun?

Så vil gerne blive klogere på deutschland. Tror ikke det er farligt og måske gavner det veteranerne på et længere mere strategisk niveau. Fx. i EU. Selvom jeg synes det er langt væk. Taktik ude i terrænet er jo mere, kill the bastards. Who ever they´re. Og på tysk – Tod bringen wir.

Tavshed og andres demokrati vinder aldrig terræn. Og yderligere, så kan systemer virke fint, indtil man slagter noget, som er vigtigere end sig selv. Så når verden ikke kun er god, så behøves en lille glad tysk dansemus, til at holde dampen oppe.

Demokratiet, Grundloven, Ytringsfrihed og andet positivt.

Jeg fandt en video omkring bold, bajere, kvinder, musik, køretøjer, kampvogne, biler og perfektion. Som jeg ikke længere kan vise. Det skal nok blive hyggeligt, imens jeg indhenter information. Planen er, at indtage Europa, som årene går….

Danmark bør være bedst, hvorfor ikke og bedre end 12. pladsen. Jeg lægger ikke skjul på et sted, at jeg mere resultatorienteret end den danske, og sikkert også den tyske stat, Så få fingeren ud. Skuffet ved andre smager hykleri og vildledningens kunst med dem vi skal stole på uden spørgsmål og gå i døden for. Få individer baserer deres informationer på eget fravær og giver fake-news til staten. Så goddag til Veteranaktivisten. Bare spørg.

Som nu fx. sælges via tavse tidligere oberster og andre med kun visse veteran-emner. Nu endda på special-tv til folket. Så ring søde journalist, når i med Veteranpolitikken eller Folk & Sikkerhed tilader andet end jer selv. Jeg er ikke betalt til kun og betaler selv. Sort er en farve hjernen registrerer ved den ser en genstand, som ikke sender lys ind i øjet. Sort er “fravær af lys” og regnes ikke som en farve.

Hardcore propaganda?

Det er mere klart her, at få bestemmer. Når militæret er tilrådighed efter eget behag og udsagn. Da jeg ingen farve har, så burde jeg også finde Stalin frem. Men Tyskland lavede nok de fedeste uniformer dengang . Lidt om Ferdinand , søn af Heinrich og Luise.

https://da.wikipedia.org/wiki/Hugo_Boss_(person)

Nordkorea wins denne gang. Det ligner romerske cohorts med isenkram. Militærparader har altid været noget spændende noget. Nationer har fra tidlig tid kigget på hinanden. Om man havde overset noget. Ser cheferne oplagte ud, i sen alder, har de fået ny kone, bolledyr eller vedhæng på brystet. Ikke mindst, hva´ søren var det, som lige kørte forbi dér. Før man slog ihjel eller startede konflikter. Germanerne ville ikke. Hvor er mine legioner… Samt vi var som dem. Jyderne var mest. Uden at fornærme nogen. Selv gift med én...

Germanske folkeslag – Wikipedia, den frie encyklopædi

Begge departementschefer under både Blå og Rød regeringer har været tavse til partierne vedrørende veteranerne. Som desværre er tendens i mange år forinden. I visse spørgsmål. Tarveligt og ingen straf. Min holdning er bekymrende og noget bør gøres for os.

Ansvarlige cykler rundt uden flaget i hånd på fede aftrædelser og glemsomhed. Og samtidig ikke må anfægtes med diplomatisk immunitet. Undladelser dengang, i dag og i al mulig fremtid, skubber fortsat hjælpen ud i mørket. Imens ansvarlige er aftrådt eller står anklaget for andet. Og de store aviser igen, lige glemte veteranerne i al den sur dej med Forsvarsministeriet i 2020. pt.

KL tager udgangspunkt i kommunernes interesser, siger de. Det gør de ved at bidrage med sparsom information og rådgivning til folk. Samt til veterankoordinatorerne rundt i landet. Deres hundredevis af medarbejdere, må ikke informeres om frihed og lighed. Imens de under en hånd, har med veteraner at gøre. Endnu en grund til Veteranaktivisme. Som tidligere nævnt, så er bliver aktivismen solgt af en copy-cats, fx. en tidligere sælger med fire års gammel aktivitet, som andre organisationer foretog allerede dengang.

Denne bygning, er ikke KL´s hovedsæde. Om KL. bryder vores Grundlov?, tror jeg ikke. Men kan sige, at de er ligeså ligeglade med veteranerne siden 2011. Ved de intet siger til kommunerne, som NSA muligvis er med resten af verden. Samt jeg kan ikke være terrorist, da jeg elsker møder med Forsvaret, partierne, fagbevægelsen, organisationer/foreninger om veteranerne reelle vilkår i over tyve år.

Gerne også NSA, FE, osv., hej til jer. Samt FSB og GRU, for i fucker også jeres veteraner fra pretty bad places big time. You know where… Jeg kommer også til Rusland på et tidspunkt, og Kina hvis de lukker mig ind. Vel forvente mandsopdækning døgnet rundt i lande med ´demokratisk diktatur´. For sikkert en tvungen guide…. Næsten alle nationer sidder med benene oppe, fucker med sine veteraner, så bestil gerne tid, og foretag en anholdelse i så fald. Information til verden er begrænset, imens vi også fortælles, at vi som veteraner kan vælge alt, hvor end vi bor, og få det bedre. Ligesom i Rusland og Kina…

Forskellen er i første omgang, man dør ikke i Danmark, ved at stille spørgsmål. Eller, det virker ikke sådan med mig. Man ignorerer det bare og smiler til pressen via små tilbud siden Kong Herodes. Seneste til de næste fire år er halvtreds millioner kroner til vandreture, ud på en ø og hop op på en cykel. Samt godt med fly, skibe, løn, drift, osv. til syvogfirs millarder kroner? Bør man nævne, at hovedparten af landets udsendte siden 1948, som er nulevende, udgør langt hovedparten, af de ikke nuværende ansatte. Imens man nægter svar, dialog og forskning. KL., er derfor også kommet på listen over nossefår, da de også er underlagt propaganda via staten. Som regel via Ringsted eller ved Holmens kanal. Vi kan håbe på, at de har mere styr på Covid-19, end de har haft med veteranerne 2011-2020.

Det der med det principielle og moralske i, samt en underskrift, før man lader sig ansætte i så vigtig en stilling. Man burde vide, at det er for Danmark. Jeg gik i kælderen og fandt en gammel avis, som jeg netop havde købt for ti år siden. Clickbait, på dansk : Klik-madding.

https://www.facebook.com/michael.schoet/videos/3346042488789878/

Og ikke for andre end. Den slags kaldte man for landsforræderi, da jeg var lille, sagde min mor ´Puha slem knægt. Værre end at tage fra de rigeste. Du kommer lang tid i fængsel. Tænkte det lød farligt og væmmeligt uden min mors kødgryde og fødselsdage. Så løb ned og spillede fodbold på beton. kravlede på tage, sloges og skød med kramper. Vores område, ikke andres. Det måtte vi så godt. Bare ikke nogen vidste det… Derudover, har USA også svigtet deres veteraner igennem mange konflikter. Same problemer i større mængder. England har jeg besøgt fire gange omkring deres veteraner.

Nu må se hvad toppen mener om sig selv. Er straffen pludselig anderledes, fordi det ´kun´ var USA på højste niveau. Bør man sidde tilbage og tænke, det var så heldigvis ikke GRU eller FSB. Men i princippet, så er det vel ligemeget. Toppen bør sende et klart signal. Hvad straffer vi i forvejen islam-krigere med? Imens andre sagde det tidligt. Jamen, vi skal bruge efteretninger i Afghanistan? Hvornår har vi sidst været i kamp i Afghanistan? Der er tolker og rådgivere i dag. Ikke soldater i kamp. Det er de afghaniske styrker, som slår Taliban ihjel i snart syv år, som vesten gemmer sig bag. I 2019 mistede USA 86 veteraner. Den afghanske hær mistede 30.000.

https://da.wikipedia.org/wiki/Echelon_(netv%C3%A6rk)

Ergo, straf, sehr gern. Til dem som svigter vores land, og sine veteraner.

EB. – 2019.