Youtube – 2022.

  1. Videoer samles og bliver bedre med tid. Den første video er fra vagten på Christiansborg og deputation i Forsvarsudvalget. Vagten troede ikke på fragmentet, og tilbød hurtig optagelse i kælderen.

2. Den næste optagelse er fra en demonstration foran Forsvarsministeriet. Desværre er lyden ikke optimal. Jeg frygter nu aldrig en dialog med en tavs chef og administrative tyranner. Som de siger, vi skal fordømme.

3. Seneste optagelse lige nu blev om Forsvarsforbeholdet. Jeg satte mig ud i Brøndbyskoven og prøvede at sige hvorfor jeg var vild med et nej. Jeg synes vi burde ordne eget drivhus, før vi elsker EU., som snyder deres veteraner.

Med tid laver jeg flere. Det hele er meget nyt og skal selvfølge laves bedre. Men som jeg nævnte, jeg har ikke noget imod at prøve mig frem, og er ikke bange for nogen eller noget. Da Forsvarets tal om sig selv er deres, og udlandets tilbud til deres veteraner, også er deres. Jeg foreslår selv et veteranbord, hvor vi kan tale frit fra, og samtidig har dialog omkring ja og nej. Mere om det senere.

Næste emne bliver om Veterankommuner. Og deres manglende indsigt, fordi Forsvarsministrene ikke siger noget siden 2010. Heller ikke Morten Bødskov. Samt kommunernes landsforening ikke må sige noget i flere år, er også et problem.