Youtube 2016 – 2022.

  1. Videoer samles og bliver vel nok bedre med tid. Tænker hvis man slet ikke er god til det, så kan det vel kun gå fremad. Den første video er fra vagten på Christiansborg og er måske en seks år gammel deputation i Forsvarsudvalget. Vagten troede ikke på fragmentet, og tilbød en optagelse. Ude i lufthavnen siger det ingenting, når jeg går igennem derude.

————————————————————–

2. Forsvarsudvalget og Forsvarsministeriet 2006 – 2022.

Veteran rekord? Ingen tvivl. Eliten siger aldrig noget, skyder bolden videre, og siger intet til folket. De siger dog altid, at de elsker os. Den næste optagelse var fem dage demonstration foran Forsvarsminister i 2020. Desværre blev optagelsen noget lort. Befolkningen må stadigvæk ikke må får svar fra daværende og nuværende regeringer og opposition. Jeg prøver altid at sige, at jeg nemt kan refererer til Forsvaret egne tal(FAEK).

Sammenlignet med EU, så har vi i Danmark små betalte tavse kommunale tilbud. Har i hørt argumentet, noget er jo sket siden 2010? Prøv at på forskelle i staten, kommunerne, tilbud og individ. Og man vil se, de samme individer benytter de samme tilbud. Som for at lov at mene overfor 5.000 psykiske syge veteraner, som ingen mening tillades siden en national undersøgelse i 2000.

Når man har fået 3.750.000 kroner for at kigge på, så burde man vel selv kunne betale for sine tilbud. Imens andet personel på samme mission fik 75.000 kroner for begge øre, synet, begge arme og ben, og andet i så fald. Spøjst at Cypernveteranerne ikke slås for dem som blev fysiske sårede. Indtil man finder ud af, at Hovedorganisationen intet siger om diskrimineringen siden 1968. Fordi Forsvarsministeriet intet siger via partierne. Og ikke tillader det til partierne. Så DV., er de bedste til at slikke røv. Kun overgået af HKKF, som kun vil sige det, hvis pengene kommer på forhånd. Så intet kom fra Flemming og heller ikke fra Tom.

Forsvarsledelsen og fagforbund giver altid skylden på FN sammen CS, HOD og HPRD. De kan kun højst mødes engang om året sammen med Forsvaret, og deres repræsentanter har aldrig tid i små syv år. De udgør A-holdet sammen med HKKF. Fik jeg sagt tyranni....

Jeg kan finde oversigten med A-B-C hold, som Forsvaret deler os op i. Et tavst og tarveligt rytteri siden de tykke opstod hver især. Og skjult politisk styret til mindre end via regeringen. I så fald andet, så find selv noget via pressen vedrørende emnerne og send det gerne til mig efter mange år uden.

Forskellen skyldes ikke FN´s eller NATO´s skyld. Partiernes tavshed sammen med også Forsvarsministeriet er fortsat tyranni. De køber popularitet på begrænsninger, og medbringer tavshed til bordet. Vedrørende de større spørgsmål og tilbud til os.

Har i læst noget i landsdækkende medier om et Veteran Institut? Har i læst noget om et Veteranbord? Har i læst om diskriminering? Har i læst noget om, at FN også er langsom?. Læg mærke til også.

Så tværpolitiske nationale veteran budskaber til befolkningen siden 2006 indtil nu. Ikke kun her og der. Og derfor mere vanskeligt end små tilbud. Men er stolt som gammel minerydder. Nu med oplysning, så konvojen kan trille en dag.

Samme år havde jeg afholdt demonstrationer i ugevis foran indgange til Veterancenteret og Statsministeriet. De pegede så på Forsvarsministeriet skulle sige noget siden 1948.

3. Seneste optagelse blev om Forsvarsforbeholdet. Jeg satte mig ud i Brøndbyskoven og prøvede at sige hvorfor jeg var vild med et nej. Jeg synes vi burde ordne eget drivhus, før vi elsker EU. Som også snyder deres veteraner. Hvem sikrede vores rettigheder til os i EU´s kommende hær?. Nå, ja, det blev glemt under valgkampen, fordi Putin er farlig sagde de. Imens de ikke selv sendes afsted og mener automatisk, at vi skal elske dem uden at måtte stille spørgsmål.

Under valgkampen om Forsvarsforbeholdet blev kastellet brugt til propaganda. Det gør det altid, når DV deler medaljer ud til partierne og samfundets elite for underskrifter og guldmedaljer til dem selv. Så veteranerne derefter kan få deres i bronze. Man fik solgt til befolkningen fra Ja-partierne, at veteraner var blevet indbudt til debat. Efterfølgende var det kun få Bosnien veteraner. Og jeg var heller ikke i Bosnien. Men i Kroatien to gange. Det talte så ikke uden en forklaring.

Med tid laver jeg flere optagelser og undersøgende reportager. Det hele er meget nyt og det skal selvfølge laves noget bedre. Men som jeg nævnte, jeg har ikke noget imod at prøve mig frem, og er ikke bange for nogen eller noget.

Da Forsvarets tal om sig selv, er jo deres egne. Udlandets tilbud til deres veteraner, er deres egne. Jeg foreslår et veteranbord, hvor vi kan tale frit fra. Også i udlandet. Så er automatisk hverken blå, rød eller ræd.

Næste emne er om Veterankommunerne og frihed. Deres manglende indsigt, fordi Forsvarsministrene ikke siger noget via Veterancentret siden 2010. Så heller ikke Morten Bødskov. Samt kommunernes landsforening KL ikke må sige noget, er også et problem. Har i læst i pressen fra KL nogensinde? Forbudt…

Jeg har sagt ja til at blive Support i en veteran bikerklub, og får mærker på senere. Mine forældre kørte med de vilde engle i flere år indtil de fik mig i 1969.

Og god sommer.