Danmarks Veteraner.

Tavse rolige gamle mænd fik sig en pris i sidste uge. Måske lidt ballade hjælper.

Jeg nåede aldrig på ferie, fordi jeg vandt den ene sag over AES i foråret efter 23 år. Med hjælp fra ingen. Så må også i gang med det sidste. Vi kender allerede problematikken via Frihed og lighed. At dem som blødte for meget, straffes fortsat. Så vi ikke samtidig kan få passende PTSD erstatninger, som andre uden fysiske skader har mulighed for. Men da jeg vandt over AES, så skulle jeg pludselig betale mere tilbage til staten og udbetaling Danmark, end jeg tidligere havde fået udbetalt. Så fedt at vinde, men at vide senere, det måske har kostet de næste ti år, føles ikke som en sejr. Det fortæller mig bare igen, at staten giver ufrivilligt og tager det igen senere. Som jeg synes er svinsk. Min situation er speciel, fordi jeg er hårdt såret. Og ikke måtte få PTSD anerkendelse for det som mengrad. Der var ikke ´plads´til det, fordi en højt råbende kroat vækkede mig, og nok selv døde. Kort fortalt. Jeg havde også købt flybillet. Alt vat fint indtil få dage før. Så kom staten og tog mig.

Men troede tidligt så på det helt store med rejse til Tyskland, Holland, Belgien i foråret og Frankrig og Italien i sommers. Og havde en fed tid inden i hovedet omkring det. Så det da godt. For at besøge sites, research og hygge. Hvis landene har det. Ellers besøge Légion Étrangère og veteraner jeg tumler ind i ned igennem EU. Til sidst flyve hjem fra Sicilien. Med brødre dernede også.

Jo, jeg synes det lød som en fed plan.

My head is the future. And right now, I have no money.

Olfi sælger sig tit på andres artikler, og er som regel samme person. Han kender ikke til meget og undlader stadigvæk en hardcore veteran. You know who… Jeg føler, at jeg har betalt den næsthøjeste pris, fordi jeg overlevede med to hundrede sting på kroppen i 1995. Hvad er det lige jeg skal sige tak for? Blev efterladt i et lighus og har forsøgt at kravle væk lige siden. Samtidig for dem som kiggede på mig langt mere og bedre hjælp og erstatninger. Så det må være mere synd for dem, som ikke blødte. Da 90 % af alle artikler handler om PTSD. Og ikke dem uden arme, øjne og ben.

Men jeg må ikke få hjælp fra dem eller Veterancentret. So fuck´em og afsted de skulle havde været. Men ak. Det blev kun til en udmeldling fra foreningen. Så forvent mig ikke længere til den slags arrangementer, imens tror, hey måske møde Heüser. No go. Så det må være mere synd for dem, som ikke blødte. Da 90 % af alle artikler handler om PTSD og ikke dem uden arme, øjne og ben.

Jeg benytter ikke gamle mænd til at tale for mig. Og både i tiden med De Blå Baretter og op til i dag, hvad har de lige hjulpet mig med? Synes mere jeg har hjulpet dem, som frivillig i otte år. Artiklen tillader automatisk ikke kritik, da det er en salgsartikel. Den kan samtidig så bruges både af Veterancentret og Danmarks Veteraner. Det var da heldigt via et “kritik” medie… Jeg vælger at kalde det propaganda imod veteranerne og befolkningen noch einmal.

Olfi tillader ikke kaffe, kage og diktafon hos mig, eller hos ham. Faktisk var der slet ikke noget kritik i artiklen fra en såkaldt “kritik forsvarsmæssig medieplatform”.

Det som Olfi og Dansk Flygtninge ikke forstår er, at DV. ikke er NGO. Man ringer næsten næsten altid til Veterancentret. Som automatisk anviser den første fødte, medmindre der er to sole. Det vil sige ingen fri konkurrence i første omgang. Og det foreningen henter ind fra det civile sparer Veterancentret så(Win Win). Men er stadigvæk unfair konkurrence for andre end dem med allerede de fleste penge.

De har modtaget over 10 million kroner fra Forsvaret siden 2010. Som fortsætter. Det er afhængighed nok til, at staten styrer foreningen. Som de så er bange for at miste og holder mund siden 1968. Landsformanden og næstformanden blev informeret om, hvorfor jeg nu holder mig væk fra foreningen og deres flagdag. Det er ikke fordi, at jeg ikke kan lide traditioner. Jeg føler kvalme med Landsledelsens hykleri.

At frihed og lighed skal være til andre ude i verden, imens vi selv mister det ved hjemkomst. Og SKAL repræsenteres af Danmarks veteraner, som intet siger imens. Vupti, tyve år også i Afghanistan…. Fik man noget fortalt af Danmarks veteraner eller Veterancentret? Nej.

Jeg afholdte min flagdag ude på Vestegnen i år. Super meget mere hyggeligt, og plads til yngre og stærkere mænd. End tavse og købte ledelser i Danmarks veteraner siden 1968. Bestående af Cypern og Gaza folk. Og mindretallet, er så resten og fra nyere missioner. Jeg er tit den yngre mand på 52 år sammen dem. Jeg tror også, at både Balkan og NATO´s udsendelser kan mærke det. Nu må vi se og de nævner Frihed og Lighed en dag inden de uddør.