Hjemmesiden.

Den laves om igennem efteråret. De seneste par år har vist, at landets veteraner ikke må få hjælp via Forsvarsministeriet. Andre lig er væltet ud af skabet. Brud på Grundloven, glemsomhed og partiskhed, imens de politiske vinde tildeler sig selv medaljer uden kritik. Vi skal samtidig klappe af dem for at få vores medaljer. Når de nævner 50 millioner kroner i år, så er der ingen forskning eller hjælp til frihed og lighed. Det er stadigvæk forbudt. Fordi der eksisterer en hjemkomstjunta. Den hedder A-holdet. Som er de største organisationer, som tager pengene via deres egen Veterankonferencer i ti år. Så jeg godt hvor de 50 millioner ender. Imens partierne gør de rige endnu rigere på skattekroner, uden alternativer til folket.

Og måden man snyder staten er meget simpelt. Nævn veteraner i flertal, og ikke nævn, at det er hovedsagligt de samme veteraner i en årrække. Dermed kan man pumpe tallene op som man vil. Fx 20.000 veteranbesøg på Veteranhjemmene siden 2011. Jeg har været der hundrede gange for at få hjælp til veteraner og personlig hjælp jeg ikke fik(2011-21). Havde jeg ikke gjort det, så havde tallet heddet 19.900. Og det er hvad som sker, når midler er sat på besøg, og ikke på personen. Hvilket de ansvarlige i bestyrelserne ikke nævner. Og heller ikke på Veterancentret. Dermed er det som et populært tilbud via Forsvaret og Veteranpuljen. Jeg var hurtigt forbi for en måned siden. Det er stadigvæk næsten de samme veteraner, som snakker om hvor hårdt livet er for dem. Imens de er blevet godtgjort bedre end mange andre fra samme hold på samme stress niveau. Så dem magter jeg heller ikke længere. De er hyklere eller uvidende om deres kollegaer fra gammel og samme tid. Som er gået udover FN og NATO personel. Så hvorfor har bestyrelserne ikke sagt noget eller tillade fremlæggelser siden 2010-2021? Penge, Penge, Penge og tys tys tys i ti år. Imens man så kun får solgt sine egne ideer, og samtidig intet om andet ,som så er begrænsninger i et årti. Hovedsagligt holder veteranerne sig fra stedet, da veteraner i flertal, ikke er syge er skadet. Få er, ud fra mængden siden 1948.

Det vil sige, at vi sætter vores liv på spil ude i verden for frihed og lighed til andre ude i verden. Og mister det selv ved hjemkomst, imens vi står og klapper automatisk af partierne for at få vores medaljer. Jeg kan godt forstå, at frihed og lighed til soldater er svært at forstå. Som i udlandet er muligt. Men vi var ikke alle soldater under Totalforsvaret og er nu civile. Vi skal også holde kæft, og klappe af en politisk iscenesat højtidlighed på Flagdagen, NATO og FN dage. Jeg har meldt mig ud af Danmarks Veteraner, som ikke har nævnt noget siden 1968, og ikke tillod noget til referat på Landsmødet 2020. Efter en forespørelse fra københavns medlemmerne i København siden 2017. Men så i 2020 en fremlæggelse.

Kongehuset er fritaget fra ansvar. Da partierne, Forsvarsministrene og organisationerne har undladt muligheder mindst i ti år for Kongehuset. Vores regeringssystem siger, at statsoverhovedet (dronningen) er bundet af en forfatning med indskrænket politisk magt. Så selv dronningen har ingen frihed ligeledes har og samtidig pålægges et ansvar uden hendes mening tillades. Jeg har altid godt kunne lide hendes nytårstaler med en håndsrækningen til statens nuværende og tidligere ansatte. Også selvom jeg ved, at det drukner i et tavst politisk og andet cirkus igennem generationer året efter. Hvorfor må udlandet få frihed til deres veteraner, og ingen endnu ved noget i Danmark. Ser mig dog undtaget, men hvorfor det er forbudt i Danmark? I et land som sælger sig på frihed og lighed og super stolt imens.