Vinder af Veteranproppen – 2020.

Gives for første gang i år, og går til Forsvarsministeriet.

For at skubbe spørgsmål væk fra sig uden forklaring i seks år. Og derudover nægter at mødes via en ansat uden svar eller forklaring i 2020. Samt Statsministeriet udtalte på Flagdagen, få fingeren ud via Statsministeren. Og senere på skrift fra Statsministeriet i efteråret, rettet mod Forsvarsministeriet endnu engang. Det er ikke første gang, at det er sket. Også under blåt tyranni. Det skifter, som tiden går.

Five Finger Death Punch – M.I.N.E (End this Way) (Lyrics) – Bing video

Tænkte det er grund nok til at opfinde og give sådan en ære for i år. Der er ingen gave eller diplom, endnu, ved sådan et stykke ´imponerende veteranarbejde´. Jo, der er kriterier. Punkt ét er magt. Punkt to er tyranni. Og punkt tre. Indenrigs og udenrigspolitik, er det i orden at hylde diktatur. Så længe der er penge at tjene. Eller penge af spare. Fortæl mig fortsat ikke noget om moral og etik. Som tiden går, er der nok en veteran, som ved hvordan man laver ét. Som overrækkes i 2021. Og hvert år fremover til Veteranaktivistens død.

Eller mindre dramatisk, til jeg nedlægger mig selv. Det gøres som en påmindelse til deres ligegyldighed med, hvordan vi alle generelt behandles. Ved mangel på hjælp og muligheder uden svar og eller forklaringer. Har i fortsat læst noget andre steder? Nope.

Som seneste udvikling, en uge siden, har Forsvarets Veterancenter officielt valgt at kalde mig for en veteranaktør. Hvilket ikke helt passer efter tyve år. Samt jeg selvfølgelig ikke er helt enig med teksten om mig selv, men det arbejdes der med lige nu.

Det giver heller ikke noget diplom. Men jeg fik en medalje engang. Nummer to fra højre for veteranaktivitet igennem femten år. Stormet rundt. Og en til siden. Jeg vil dog hellere have svar til os fra dem, som tildeler dem. De får mig ikke til at gå i graven. Heller ikke til næste år. Først når man må blive klogere, kan der gribes ind, er planen.

Som nævnt benyttes veteranaktør i flæng, og jeg mener at være andet og siger mere end dem alle og ikke kun. Synes ikke at gå i små støvler. 2021 er på vej, og måske inviteres jeg til kaffe og kage.