Veterankonferencen 2019.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Veterankonferencen-2019.-1024x768.png
Små spæde skridt for frihed og lighed. 3. april 2019 ved Vejle.

Veterankonferencen gav otte minutters monolog. Der blev klappet, jeg mødte veteraner og havde en dejlig dag. Speakers Corner var ikke et Veteranbord, som samler til dialog. Det var uden tilladte spørgsmål og referat til deltagerne. Og ingen rapport i hånden til mig. Fire dage senere blev jeg indkaldt på Christiansborg og fik det sendt videre til Forsvarsministeriet, nu med partierne i ryggen.

Jeg gjorde det, fordi veteraner har min respekt. Og fordi, ifølge loven, at jeg ikke har ansvaret over os. Veterankonferencen er kontrol med tvivlsomme projekter op til fire tusinde kroner i timen per behandling. Det koster 3000 kroner i Holland med seks tilbud i døgnet på et institut. Forsvarsministrene forholder sig ikke til forskellen overfor sine ansatte. Holdninger er få, uden rapporter, sammenligninger eller analyser mrf emnerne. Bør man tro, at fordi Danmark har et Institut for Menneskerettigheder, så gælder det veteranerne? Nej, fordi staten via Veterancentret knægter veteranerne. Og instituttet intet siger. Så noget spøjst med de der menneskerettigheder, imens advokater og behandlere skal tjene formuer på os. Og de alle ville sige, selvfølgelig har i dette, uden at sige hvordan og hvorledes til mig.

Så jeg vil håbe Forsvaret snart igen finder en ny Oberst til opgaven. Veterancentret, som styres af Forsvarets ledelse sidder tungt på kun at mene. Det var også dem som besluttede, at Speakers Corner, og ideen med frihed, blev reducerede til at voldtage Hyde Park og snyde os. Det burde hun chefen have vist på forhånd. Ligesom tidligere chef i 2017. Ligger Danmark sidst i Skandinavien siden John F. Kennedy? yes, so why not go and try to reach the Moon.