Veteran Institut 2000-2019.

Frihed – Veteran Institut.

   Prisen er 3000 kroner om dagen. Instituttet er civilt og uafhængigt. En komparativ undersøgelse mangler efter ti år. Med et institut behøver veteranerne ikke løbe fra Herodes til Pilatus efter hjælp/behandling. Det koster 100.000 kroner tur/retur pr. måned. Kommunerne betaler allerede for misbrug og alkohol afvænning. På instituttet kan vi modtage professionel og frivillig hjælp med op til seks tilbud om dagen.

   Til forskel fra et hospital eller ambulatorium, så er vi ikke indlagt eller nedlagt på medicin, og veteranen kan altid forlade stedet efter eget ønske før opholdet stopper. Vi er ikke anbragt og deltager frivilligt. Psykologtjenesten må have et problem. Ingen veteran med diagnose er blevet kureret i Danmark ved hjælp af kognitiv psykologi, mindfulness, hop, spring, cykle, løb, kropsterapi eller boldspil siden 1948. Om hospitalsvæsnet har et ønske om at kurerer os, finder jeg ikke sandsynligt ved ingen veteran endnu er blevet kureret. Tænk, hvis tyve procent ikke var blevet syge?

Min vurdering er, at staten alene kunne have sparet 800.000.000 kroner via erstatningerne op til nu, imens kommunerne yderligere har sine udgifter til tid og evighed. Plus også, at veteranerne kunne have været på arbejdsmarkedet og ikke været socialt så meget belastet ved (skilsmisser/sygdom). Instituttets presse, jura og anden tjenster, kan informerer befolkningen med undersøgelser og andet. Og hvorfor vi ikke outsourser til det civile ved ingen. Udlandet er langt foran Danmark på flere ounkter, og det gør altid ondt i mit hjerte.

Telephone: 088 334 0050
E-mail: info@veteraneninstituut.nl

https://www.veteraneninstituut.nl/